Lev ikke et liv med fobier og traumer!

Har du indstillet dig på et liv begrænset af fobier og traumer? RygKompagniet tilbyder dig et andet valg. En metode, hvor din fobi eller dit traume behandles ud fra et helhedsprincip, hvor vi især fokuserer på stressfrigørelse gennem kinesiologiske metoder og bearbejdelse af underbevidstheden med hjælp af visualiseringsteknikker. Denne form for behandling har vist sig at have en sensationel effekt på alle former for fobier og traumer – samt smerter, allergi, overfølsomhed, intolerance og astma.

Den vestlige
verdens lidelse

Fobier og traumer er et udbredt problem, som oftest kun behandles med samtaleterapi og i visse tilfælde medicin. Begge dele kan være effektive, men får sjældent løst op i underbevidsthedens erfaringsmæssige knuder. Dem har du stadig.

Få større
livskvalitet

RygKompagniets metode er unik, effektiv, fri for bivirkninger, hurtigtvirkende og let at udføre. Den kan gøre dig fri for begrænsende fobier og traumer og give dig et helt nyt liv med mere kvalitet i dagligdagen.

Vi uddanner
behandlere

Vi uddanner til stadighed nye behandlere og regner med at åbne nye klinikker efter behov. Find din nærmeste klinik ved at klikke hér, så du hurtigt kan blive fri for din fobi eller dit traume.

Behandling af fobier og traumer

RygKompagniet behandler ALLE former for fobier og traumer med lige stor succes.
Så er du træt af forringet livskvalitet grundet fobier og traumer, er du kommet til det rette sted.

Tidsbestilling
70 25 50 88

Hvad er fobier og traumer

Fobi er en psykisk lidelse, der betegner en sygelig frygt eller afsky for noget. Ordet fobi er af græsk oprindelse. En fobi kan tage alle mulige afskygninger og kan være meget ødelæggende for den person, som lider af fobien. Et traume er i psykisk sammenhæng betegnelsen for en psykisk skade.

Fobier vi har behandlet

RygKompagniet har med succes behandlet diverse former for fobier såsom højdeskræk (akrofobi), flyskræk (Aerofobi), fobi for åbne pladser (agorafobi), hundefobi, klaustrofobi, edderkoppeskræk (Araknofobi), eksamensskræk, præstationsangst mm.

Typiske traumer vi behandler

Vi har med succes behandlet andre former for stress-relaterede reaktioner fra f. eks. ulykker, vold, incest, mobning, depression, job-stress, smertetilstande mm. Torben Frank Andersen har desuden tidligere med stor succes behandlet langtidssygemeldte smertepatienter på sit tidligere kursuscenter. Mere end halvdelen vendte tilbage på arbejdsmarkedet efter endt behandling, på trods af, at de næsten alle var opgivet med konventionel behandling. De havde alle fået opfattelsen af at der ikke var noget at gøre. Udsagnet ”Det må du lære at leve med!” er dræbende for lysten til at ændre adfærd fordi det skaber en overbevisning om at det er ligemeget. Det er en MEGET skadelig sætning. I stedet burde lægen sige: ”Jeg/Vi kan ikke gøre mere for dig med de metoder vi råder over”, for så åbner man trods alt en mulighed hos personen for at andet vil kunne hjælpe.

Gode grunde til at vælge RygKompagniet

 • 100% fri for medicin, nåle og hypnose
 • 19 års erfaring med smertebehandling
 • Unik testmetode som også kan identificere ikke-diagnosticerbare smerter
 • 87% af alle lændesmerter fjernes i gennemsnit, uanset årsagen til smerterne (sygemeldte undtaget)
 • Mere end 50% langtidssygemeldte tilbage på arbejde igen efter endt kursus
 • 97% får fjernet eller lindret rygsmerter, hovedpine, museskade, tennisalbue, frossen skulder og lignende
 • Metoden er baseret på indgående biologisk og fysiologisk forståelse af helhed og dynamik i kroppen
 • RAB-godkendt uddannelse (Registreret Alternativ Behandler), der sikrer dig en tryg behandling af kompetente behandlere
 • Vi er landsdækkende
 • Metoderne er fuldstændig harmløse
 • Metoderne kan bruges på alle